Godissugen!!

Oj, efter en tågresa till Stockholm fram och tillbaka samma dag är jag jättetrött och godissugen!! Klarade resan jättebra. Det brukar annars vara en typisk "fälla" när man tycker att det är ok att köpa sig en liten (eller stor) påse. Man måste ju ha nåt att roa sig med. Men som sagt, inget sånt idag förutom en halv ask Läkerol. Men det räknas väl inte...?

Plöjde däremot genom Mia Thörnbloms biografi Så dumt! Jättebra!

Två bra och för mig ej vanliga händelser idag altså: tågresa utan godis och bokläsning (en hel dessutom)
Tre föresten. Målet med resan var ju Akademikliniken och cortisonsprutor i mina onda artros-tummar. De gör jätteont just nu men om nån dag så.....är de fit for figtht :)

Söndag em

Lugnet sprider sig i huset (eller tomheten kanske är bättre beskrivet) efter att tjejerna åkt tillbaks till Stöde. De har varit hos sin pappa (oss oss) i helgen och då är det full rulle fredag till söndag..minst sagt. Men härliga är de!


Efter en veckas förkylning skulle man ju kunna tänka sig att det försvunnit nåt hekto...men icke, inte här inte!
Men det är klart, gör man en långpanna med "kärleksmums" som man i stort sett sätter i sig själv så....

men gott var det!

Två veckor...nej, en vecka kvar vetja, till golfkurs!!!

Förkylt

Är det inte typiskt? Precis när man tycker sig kommit igång med både det ena (kosten) och det andra (träning) då dyker en rejäl förkylning upp. Betydligt värre saker finns ju. Man får väl se detta som en påminnelse om hur himla skönt det är att vara pigg!



Och snart har halva januari gått.....inte en enda godis än. Fantastiskt! Om det hänt nå´t på vågen? Njae vet faktiskt inte. Får nog ta och skaffa en ny våg. Den vi har  verkar inte vara särskilt tillförlitlig. Kanske bäst att man i stället använder måttband som en del säger att man ska..
Host host för nu..

Kul att ha?

Fick
detta tips...lite kul för en som gillar kalendrar


En liten bit in i januari..

Mmm, 4:e januari redan och första arbetsdagen för året avklarad. Vilket tempo vi hade idag. Kö på telefon och receptionen mest hela tiden. Fördelen med det är att det inte finns tid till att ens tänka på om det finns något gott att stoppa i sig.
Altså, vad har hänt med ens liv när nästan varje vaken stund handlar om funderingar kring vad som skall ner i magen (eller rättare sagt, vad som inte skall ner)
Har i alla fall gått fem dagar nu utan någon enda bit choklad eller annan godis. Jättebra för att vara mig. Jobba på så ett tag till får jag säga till mig själv. Måste finnas andra glädjeämnen.....jo det är klart det finns.
En dag i taget...
Kram!


Hjälp!!

Nu kan jag inte skjuta upp det längre. Jag måste gå ner i vikt! Både för min fysiska och psykiska hälsa!
Att det ska vara så svårt. Jag har alla möjliga anledningar, inte minst rent fysiskt. Har en mage som inte alltid mår så bra och en fot som absolut skulle må bättre med lite mindre som tynger.
Skulle behöva gå ner en 10-15 kilo.
Jag har en massa att se fram emot; påskhelg i Stockholm, golfresa till Spanien två veckor i maj. Oj vad jag skulle må bra av att "försvinna" lite till dess.
Ska verkligen försöka ta tag i det på riktigt nu..

Långt kvar till golfsäsong...


Gott Nytt År!

Tänk, ett helt nytt, långt år ligger framför oss...undrar vad det kommer att innehålla...
Året som gått har varit fantastiskt, lyckligt och mindre lyckligt. Precis som för de allra flesta skulle jag tro.

Idag är det ganska precis tre veckor till kursstart. Skall få lyckan att gå en golfkurs även denna vinter. Gick en förra året som betydde mycket för min golf, inte minst mentalt.

För att känna harmoni och lycka så vill jag tänka på min golf. Oj, tänker många, har hon inte viktigre saker här i livet som ger henne lycka. Jo, egentligen....men om jag får vara riktigt ärlig så är det när jag får gå ut på en bana som jag verkligen känner lycka. Längtar sååå till nya säsongen


RSS 2.0