21 juni

Årets längsta dag......å va härligt det är med ljus. Och en lång skön sommar har vi framför oss, eller hur.

Det blev en liten golfrunda i kväll. Inge vidare spel...... i morgon är det dropin-träning, det behövs

En vecka kvar till semester


Midsommardag

Midsommardag.....och en helt underbar kväll. Ibland kan vädersiterna ha väldigt fel. Har precis varit och träffat lille S för första gången. Äntligen har han kommit och en sak är säker----han var verkligen värd att vänta på. 3500 g och 52 lång och en massa hår. Så nu har jag 3 härliga barnbarn. A och E har fått en lillebror!

S och jag fick ha våra gamlingar här i går kväll. Vi åt och drack gott länge på vår altan. De blev kvar till framåt elva fast de var på väg att beställa taxi redan vid sextiden.. Vi fick väl med allt som skall vara på en midsommar tror jag; sill, nubbe, färskpärer (ganska skapliga faktiskt), jordgubbar. Efter att de farit hem tog S sig, enligt tradition, en lov bort över i området och kom hem i lagom fin form så där framåt midnatt. Själv var jag som vanligt nöjd och höll mig hemma framför tv:n.

I kväll råder verkligen ett lugn över området.....

Hoppas på en golfrunda i morgon.


Favoritdjuret


Snart måndag igen...

Ja, då var åter en helg förbi. Jag blir nästan rädd hur fort tiden går. Midsommar om knappt en vecka, stämmer det verkligen?!
Bara fyra dagars jobb i alla fall....faktiskt ganska trött på jobbet just nu...inge kul att känna så jag som normalt brukar tycka det är ganska ok med måndag. Det är väl bara tillfälligt hoppas jag. Har ju faktiskt semester snart. Hoppas kunna åka ner till Skåne och min älskade Z. Måste få rå om henne ett tag eftersom hon nu beslutat sig för att sticka utomlands på obestämd tid.

Nej, kom igen nu....Må så gott alla!

Ny bloggare

Hej. Oj, det här känns spännande. "Alla" har ju egna bloggar nu känns det som. Får väl se hur det här går. Blir inte mycket skrivet så här i början, dessutom är det sent på kvällen. Måste ju tänka på morgondagen också....en dag kvar, sen är det helg igen....å vet Ni, kanske blir jag farmor igen i helgen....väntar spänt på att en liten kille ska komma och ansluta sig till min lilla barnbarnskara = två härliga tjejer.  Jaa, livet är fantastiskt...
Godnatt, hörs snart igen

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0